Przejdź do treści
Anchor Social
Anchor SocialZarejestruj się

Polityka prywatności Anchor Social

Proste wyjaśnienie, jakie dane zbieramy podczas korzystania z anchorsocial.org, dlaczego i jak możesz poprosić o ich usunięcie. Ostatnia aktualizacja: 27 października 2026.

Co przechowujemy i dlaczego

DaneDlaczego ich potrzebujemyPrzechowywane przez
Adres e-mail i nazwa konta GoogleAby zalogować Cię i powiązać z Tobą saldoDo momentu, gdy poprosisz o usunięcie konta
Klucz API i jego użycieDo uwierzytelniania żądań i naliczania kredytówDopóki konto istnieje
Log żądania: czas, akcja, zużyte kredytyRozliczenia, kontrola nad nadużyciami, wsparcieDopóki są potrzebne do rozliczeń i kontroli nadużyć
ID transakcji USDT i kwotaAby zasilić Twoje saldo i odpowiadać na pytania płatniczeDopóki wymagają tego przepisy księgowe
Przedziały domen, które zapytujeszAby zwracać wyniki; logowane wraz z żądaniemDopóki są potrzebne do rozliczeń i kontroli nadużyć

Czego nie zbieramy

Nie zbieramy numerów kart. Nigdy ich nie prosimy.

Logowanie odbywa się przez Google, więc nie widzimy ani nie przechowujemy hasła. Płatności są dokonywane w USDT w sieci TRC-20, co oznacza, że Twój adres portfela i transakcja są widoczne w publicznym blockchainie spoza naszej kontroli.

Nie sprzedajemy danych osobowych i nie wyświetlamy reklam stron trzecich na stronie.

Przeglądarki wysyłają również standardowe dane techniczne, takie jak adres IP i ciąg user-agent, przy każdym żądaniu. Pojawiają się one w logach serwera, które przechowujemy dla bezpieczeństwa i debugowania, zwykle przez krótki czas.

Ciasteczka i lokalne przechowywanie

Używamy ciasteczka sesyjnego po zalogowaniu. Bez niego musiałbyś logować się na każdej podstronie.

Na stronach publicznych może być przechowywany wybór motywu lub interfejsu w przeglądarce. Informacje te pozostają na Twoim urządzeniu i nic o Tobie nie mówią.

Twoje wybory

Zacznij od swojej strony konta. Poproś o kopię, korektę lub usunięcie swoich danych i wskaż, którego konta dotyczy żądanie, aby można było je dopasować do odpowiednich rekordów.

Usunięcie jest ostateczne. Usunięcie konta usuwa klucz, saldo i rekord logowania, więc wyeksportuj wszystko, czego potrzebujesz, z panelu przed poproszeniem o usunięcie.

Zgłoszenia są mile widziane. Jeśli masz zastrzeżenia dotyczące sposobu przetwarzania Twoich danych, zgłoś je przez swoją stronę konta i zachowaj kopię wiadomości dla własnych rekordów.

Zmiany i kontakt

Ta strona i jej data mogą ulec zmianie, gdy zmieni się praktyka. Istotne zmiany będą ogłaszane na Twojej stronie konta.

Operatorem jest Anchor Social. Kontakt odbywa się przez Twoją stronę konta. Warunki usługi znajdują się na stronie regulaminu, a strona o nas mówi, kim jesteśmy.